σκωλικοειδητη συμπτωματα | πολυποδας | ταχυπαλμια και παραλυση σκυλου | οστεοαρθρίτιδα ισχίου συμπτωματα

Σύγγραμμα Ιατροδικαστικής κατηγορείται ότι είναι ...άσεμνοΤην απόσυρση του πανεπιστημιακού συγγράμματος "Ιατροδικαστική και Τοξικολογία" του καθηγητή κ. Παναγιώτη Επιβατιανού ζητά με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο δικηγόρος και μέλος της "Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης" κ. Ευστάθιος Τσομίδης, ο οποίος στρέφεται κατά της εκδοτικής εταιρίας που επανακυκλοφόρησε το βιβλίο.

Όπως αναφέρεται στην αίτηση, στο βιβλίο υπάρχουν τυπωμένες άσεμνες φωτογραφίες των θυμάτων και τα πρόσωπά τους αναγνωρίζονται πολύ εύκολα.

Από την πλευρά του, καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο ιατροδικαστής κ. Δημήτρης Ψαρούλης επισήμανε ότι οι φωτογραφίες δεν θίγουν την τιμή και την υπόληψη κανενός προσθέτοντας ότι ζήτησε από τον εκδοτικό οίκο να βάλει στις επίμαχες φωτογραφίες μεγαλύτερες ταινίες στο πρόσωπο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.