τί εξετάσεις χρειάζονται για καρκίνο του μαστού | φυσιολογική θερμοκρασία σώματος

Οι Δανοί υπέρ της ευθανασίας των ...ηλικιωμένων και των ψυχασθενώνΠερίεργες απόψεις έχουν οι Δανοί για την ευθανασία, καθώς σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 41% των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής της ευθανασίας σε ηλικιωμένα και καταπονημένα άτομα και το 20% υπέρ της ευθανασίας των βαριά ψυχικά αρρώστων!

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 999 ατόμων άνω των 17 ετών, προκάλεσαν την έκπληξη της κυβέρνησης και του ιατρικού σώματος, που παραμένουν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στο θέμα της ευθανασίας, αρνούμενοι έτσι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ολλανδίας και του Βελγίου.

Ο υπουργός Υγείας κ. Λαρς Λέκε Ρασμούσεν δήλωσε στην εφημερίδα σοκαρισμένος από τον αριθμό των ατόμων που θέλουν να τεθεί τέρμα στη ζωή των ηλικιωμένων, των ψυχικά ασθενών και των αναπήρων.

Ο πρόεδρος της Ιατρικής Ενωσης της Δανίας, κ. Γιέσπερ Πούλσεν δήλωσε πως η Ενωση δεν θα συμβάλλει από την πλευρά της στην ευθανασία ακόμη κι αν αυτή νομιμοποιηθεί. Η ευθανασία δεν συνάδει με το ρόλο των γιατρών που είναι να θεραπεύουν και να περιθάλπουν τους ασθενείς, ενώ μπορεί να βλάψει τις σχέσεις τους με τους ασθενείς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.