ακεταμινοφένη | Θέατρο Κάτια πείτε 1200 kcal δίαιτας έτρωγε ζάχαρη διανοητή 1200 kcal

Αυτοκτονία 29χρονης κτηνιάτρου στην Ιαπωνία για λάθος διάγνωσηΜία 29χρονη κτηνίατρος στην Ιαπωνία, η οποία δεν διέγνωσε εγκαίρως το τελευταίο κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της και πιθανολογείται ότι αυτοκτόνησε. Η είδηση έγινε γνωστή μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης του Τόκιο για τέταρτο κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων, γεγονός που υποχρέωσε τις αρχές να εντείνουν τα μέτρα πρόληψης ώστε να καθησυχάσουν τις ανησυχίες των καταναλωτών.

Η 29χρονη ήταν κτηνίατρος σε δημόσιο κέντρο υγείας, κοντά στο σημείο όπου εντοπίσθηκε το τελευταίο κρούσμα της νόσου, στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας.

Ερευνες για τη διαπίστωση των αιτίων του θανάτου διεξάγει η αστυνομία, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η κτηνίατρος είχε αφήσει ένα σημείωμα, με το οποίο ζητά συγγνώμη γιατί απέτυχε να εντοπίσει τη νόσο, δεδομένου ότι το ζώο που έπασχε είχε μεταφερθεί για εξετάσεις στο κέντρο υγείας όπου εργαζόταν η 29χρονη.

''Λυπάμαι πολύ για το ασυγχώρητο σφάλμα μου'', αναφέρει το σημείωμα που άφησε πίσω της η κτηνίατρος.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η κτηνίατρος είχε κάνει λανθασμένη διάγνωση, κρίνοντας ότι η αγελάδα που εξέτασε έπασχε από νευροπαράλυση σε ένα από τα πόδια της και όχι από τη νόσο BSE.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.