καρκινος στο παγκρεας τελικο σταδιο | σιροπι για βηχα καπνηστων | σηπτικη αρθριτιδα

Νέο κρούσμα τρελών αγελάδων στην ΙαπωνίαΤο ιαπωνικό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε το τέταρτο κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων και εκφράζονται φόβοι ότι θα προκληθεί και πάλι ανησυχία στους καταναλωτές και θα πληγεί η εμπιστοσύνη τους στην βιομηχανία τροφίμων, όπως είχε συμβεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν διαπιστώθηκε το πρώτο κρούσμα.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ύστερα από έρευνες ομάδας ειδικών επιβεβαιώθηκε ότι ένα ζώο σε φάρμα του Χοκάιντο, στη βόρειο Ιαπωνία, έχει προσβληθεί από τη νόσο των τρελών αγελάδων.

Η διαπίστωση αυτή αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα στην εικόνα που προσπαθεί να οικοδομήσει η Ιαπωνία ως χώρα όπου η διατροφική αλυσίδα είναι ασφαλής. Πλήγμα που έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου, για το οποίο θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία χιλιάδες άνθρωποι.

Από τον Οκτώβριο, στην Ιαπωνία γίνονται εξετάσεις σε όλες τις αγελάδες που οδηγούνται στα σφαγεία για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί από τη νόσο των τρελών αγελάδων. Το πρώτο κρούσμα της νόσου στην Ιαπωνία, αλλά και στην Ασία, εντοπίσθηκε τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους, το δεύτερο και το τρίτο τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο και αυτόν τον μήνα εντοπίσθηκε το τέταρτο κρούσμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.