αερια στα εντερα του σκυλου | πρωτοπαθης χολικη κιρρωση | φυσικοθεραπεία στην κύφωση

Ηλικιωμένος κατέληξε από επιπλοκές του ιού του Δυτικού ΝείλουΟ πρώτος θάνατος για το 2013 από λοίμωξη με τον ιό του Δυτικού Νείλου αναφέρθηκε στις 21 Αυγ 2013 με την εργαστηριακή επιβεβαίωση της παρουσίας του ιού σε δείγμα αίματος του ασθενούς. Επρόκειτο για ηλικιωμένο άτομο 81 ετών με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αττικής με λοίμωξη του κεντρικού νευρικού συστήματος και απεβίωσε λίγες ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο αριθμός των κρουσμάτων με λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 35, τα περισσότερα στην Αττική και ακολουθούν οι περιοχές της Καβάλας, Ξάνθης, Ημαθίας και Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται οτι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ το έτος 2012 διαπιστώθηκαν 161 κρούσματα και καταγράφηκαν 18 θάνατοι σε ασθενείς άνω των 70 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Το πρώτο κρούσμα του 2013 από τον Ιό του Δυτικού Νείλου επιβεβαιώθηκε στις 16 Ιουλίου 2013 στην Ανατολική Αττική σε άτομο με υποκείμενα νοσήματα. Αναλυτικότερα στο σχετικό άρθρο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.