φυματίωση | ρωγμωδες καταγμα περονης | σκληροδερμια | συσπασεις προσωπικου νευρου και ανευρυσμα

Δεν υπάρχει νέο κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειαςΔεν υπάρχει νέο κρούσμα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας στη χώρα μας, δήλωσε ο υφυπουργός Γεωργίας κ. Φ. Χατζημιχάλης, με αφορμή δημοσιεύματα για νέο πιθανό κρούσμα σε αγελάδα από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ.Χατζημιχάλης διευκρίνισε ότι ένα ζώο στην κεντρική Ελλάδα θεωρήθηκε ύποπτο. Αμέσως πάρθηκαν όλα τα μέτρα που επιβάλλει η κοινοτική και ελληνική νομοθεσία. Το ζώο καταστράφηκε στην πυρά, όπως επίσης και όσα ζώα υπήρχαν την ημέρα εκείνη στο σφαγείο.

Τα δύο τεστ που έγιναν στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται τα επιστημονικά εργαστήρια ελέγχου, βρέθηκαν αρνητικά.

Παρ' όλα αυτά, επισήμανε ο κ.Χατζημιχάλης, μέρος του ζώου στάλθηκε για ιστοπαθολογική εξέταση. Τα αποτελέσματα αυτά θα υπάρχουν τις προσεχείς ημέρες.

Ο υφυπουργός Γεωργίας δήλωσε ότι αν υπάρξει θετικό δείγμα θα δημοσιοποιηθεί αμέσως όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία και επιβάλλει η ευθύνη για την ενημέρωση των καταναλωτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.