η ανω κοιλη φλεβα | ilektrosomatografima | ασκησεις με βαρακια για παιδια | αγγειοπλαστικη

Κατηγορίες αντιμετωπίζουν τρεις γνωστές αθλητικές εταιρείεςΚατηγορίες για παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού αντιμετωπίζουν τρεις Αμερικανικές εταιρείες, η Electronic Products Distribution, η Hudson Berkley Corporation και η United Fitness of America, οι οποίες έχουν λανσάρει στην αγορά μηχανήματα γυμναστικής που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους και άμεση γράμμωση των κοιλιακών!

Η Federal Trade Comission ανακοίνωσε στις παραπάνω εταιρείες τη δυσαρέσκεια της, υποστηρίζοντας πως διαφημίζουν τα προϊόντα τους με λανθασμένο τρόπο, γεμίζοντας τους καταναλωτές με ψεύτικες ελπίδες.

Τα προϊόντα που φέρουν την ονομασία AB Energizer, AbTronic, and Fast Abs παρουσιάζονται σαν μηχανήματα γυμναστικής που μπορούν να διαφοροποιήσουν το σώμα του ασκούμενου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αντικαθιστώντας το γυμναστήριο και τα προγράμματα διατροφής.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα όργανα γυμναστικής διαφημίζονται στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια, στα περιοδικά και στις εφημερίδες.

Η Federal Trade Comission αντιτίθεται στα σλόγκαν που χρησιμοποιούν οι κατασκευάστριες εταιρείες, τα οποία κάνουν λόγο για σφιχτούς κοιλιακούς χωρίς ιδρώτα, για 30% περισσότερη αποτελεσματικότητα από τις απλές ασκήσεις της κοιλιακής χώρας και για χάσιμο αρκετών κιλών μέσα σε ένα κιόλας μήνα.

Επιπλέον οι εταιρείες υποστηρίζουν πως τα παραπάνω μηχανήματα απευθύνονται σε όλους τους ασκούμενους, ανεξάρτητα με τα σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά και τα τυχόν προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Η FTC λοιπόν αναζητά δικαστική εντολή, η οποία θα απαγορεύσει την κυκλοφορία των συγκεκριμένων προϊόντων στην αγορά καθώς επίσης και τις διαφημίσεις αυτών, ενώ ταυτόχρονα ζητά από τις εταιρείες να αποζημιώσουν τους καταναλωτές που έχουν προβεί στην αγορά αυτών των προϊόντων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.