συμπτωματα ηπατιτιδα β | Τι να φαω σε ενα ιταλικο εστιατοριο με χαμηλες θερμιδες

Πραγματοποιείται η μεταμόσχευση μυελού των οστών στη μικρή ΑλεξάνδραΤην Πέμπτη 9/5 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση μυελού των οστών στην 7χρονη Αλεξάνδρα Συμαντιράκη, που νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" στην Αθήνα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Οι γιατροί αποφάσισαν, ύστερα από ειδικές εξετάσεις, να πάρουν μόσχευμα από τη μητέρα της 7χρονης που έχει συμβατότητα κατά 50%. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα της μικρής περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι προσφέρθηκαν να γίνουν δότες, όμως δεν βρέθηκε το κατάλληλο μόσχευμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.