εμβόλιο mmr πυρετός | ποσα αμπερ εχει η ιοντοφορεση | μέρη κοιλιας | λοιμωξη αναπνευστικου

Το DoctorAnyTime «βγάζει γλώσσα»

Το φάρμακο που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους από τον καρκίνο έχει βρεθεί. «Βγάλε γλώσσα»

Πηγή : Δελτίο Τύπου DoctorAnyTime

9 Μαΐου 2015, την ημέρα των γενεθλίων μου, μπαίνω στο γραφείο μου χαμογελαστή και χαρούμενη. Γιατί όχι άλλωστε.

Ο συνεργάτης μου ο Βαγγέλης μου λέει χρόνια πολλά, αλλά είναι λυπημένος. «Τι έγινε;» του λέω.

«Τίποτα μωρέ, να... Η κολλητή μου έχει λευχαιμία από τα 25 της και τώρα χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση και δεν μπορεί να βρει δότη. Και ξέρεις κάτι ρε Ελευθερία, το «γαμώτο» είναι ότι η μεταμόσχευση δεν γίνεται όπως παλιά με παρακέντηση και δεν χρειάζεται καν να δώσεις αίμα, για να δεις αν είσαι συμβατός δότης, μόνο λίγο σάλιο. Αλλά αυτά κανείς δεν τα ξέρει...»

Και συνεχίζει, «εμείς που έχουμε το doctoranytime και επικοινωνούν μαζί μας τόσα εκατομμύρια ανθρώπων δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να τους το πούμε;»

Βαγγέλη μου, περίμενε και θα δεις! Σου υπόσχομαι θα κάνω τα πάντα, για τη φίλη σου, για τον πατέρα μου για όλους μας. Γιατί, δυστυχώς, η λευχαιμία χτυπάει 1 άνθρωπο κάθε 4 λεπτά στον πλανήτη.

Το doctoranytime βοηθάει χιλιάδες ανθρώπων κάθε μέρα να βρουν τον καλύτερο γιατρό, να λύσουν εκατοντάδες προβλήματα υγείας με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Είναι το καταλληλότερο μέσο για να πάρει πάνω του αυτή τη μεγάλη ευθύνη και να μάθουν όλοι, ότι ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γίνει το «φάρμακο» του άλλου, δίνοντας λίγο σάλιο για να ταυτοποιηθεί το προφίλ του και λίγο αίμα, για να χαρίσει τον πολυπόθητο μυελό των οστών, αν χρειαστεί.

Και ξέρετε κάτι; Δεν είμαστε μόνοι μας πια.

Πάρα πολλοί επώνυμοι, με απίστευτο ενθουσιασμό, τεράστιο το αίσθημα της ευθύνης και απεριόριστη αγάπη αγκάλιασαν την ιδέα και ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ μαζί μας στη λευχαιμία.

Η Μαίρη Συνατσάκη, η Τονια Σωτηροπούλου, o Αλέξης Γεωργούλης, η Μυρτώ Κάζη, η Μαρία Κορινθίου και πολλοί άλλοι!

Έλα να γίνουμε πολλοί!

Ας συνοδεύσουμε όλοι την Τόνια, την Μαίρη, την Ελευθερία, το Στέφανο και χιλιάδες άλλους. Βγάλε φωτογραφία με τη γλώσσα έξω, ανέβασε τη στο Instagram ή στο Facebook με hashtag #vgale_glossa και παρότρυνε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Να έτσι όπως το κάνει η Μαίρη!

Εδώ θα δεις όλες τις φωτογραφίες και τη δική σου, αλλά πάνω απ’όλα θα μάθεις πως μπορείς να κάνεις τη μαγική κίνηση και να γίνεις δότης.

Τι λες; Θα γίνεις το φάρμακό μου;

Το καλύτερο σου το έχω για το τέλος.

Μη νομίζεις ότι αυτό που κάνεις είναι μάταιο. Ήδη μέσα από τους δότες που συγκέντρωσε το doctoranytime βρέθηκε ένας συμβατός.

Μια ζωή κερδήθηκε. Και αυτή αξίζει κάθε προσπάθεια!

Σε ευχαριστώ και σου «βγάζω γλώσσα»!

Ελευθερία Ζούρου

Founder, CEO

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.doctoranytime.gr/gine-dotis-muelou-ton-oston

https://www.doctoranytime.gr/vgale-glossa-gia-kalo-skopo

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.