συγγενης επινεφριδιακη ανεπαρκεια | κολον καρκινοσ | μηνισκος | εκκολπωματα | συνδρομο υπερπροπονησης

Βρεφονηπιακοί σταθμοί του υπουργείου Εθνικής ΑμυναςΕνα χρόνιο αίτημα των στελεχών και του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών, γίνεται πραγματικότητα. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννος Παπαντωνίου υπέγραψε τη σχετική απόφαση, με την οποία από τη μία πλευρά δίνεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους στις Ενοπλες Δυνάμεις να απαλλαγούν από μία σημαντική οικονομική επιβάρυνση και από την άλλη τονώνεται η απασχόληση στις περιοχές όπου θα ιδρυθούν οι σταθμοί, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ηδη, ο πρώτος βρεφονηπιακός σταθμός είναι έτοιμος από πλευράς προσωπικού και εξοπλισμού και βρίσκεται στο Αλσος του Ελληνικού Στρατού στο Γουδί. Πλέον σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο θα παρέχεται η αρμοδιότητα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας της λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών, αρμοδιότητα που μέχρι σήμερα έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Σε τρίτη φάση βρεφονηπιακοί σταθμοί θα ιδρυθούν στις έδρες και των υπολοίπων σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων και συγκεκριμένα στην Κοζάνη, τη Βέροια και την Ξάνθη. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι το όλο πρόγραμμα θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή σε ένα χρόνο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.