Ο μυες του σωματος | οριστική θεραπεία σκλήρυνσης κατά πλάκας | τι ειναι η φθοριωση δοντιων

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης φαντάρων από το Υπουργείο ΑμυναςΤηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας και παροχής υποστήριξης σε στρατευμένους που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε προσωπικό ή ψυχολογικό επίπεδο, χωρίς χρέωση και η οποία θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, θα θέσει σε λειτουργία εντός του 2002 το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται από εξειδικευμένο προσωπικό και θα διασφαλίζει την ανωνυμία του καλούντος, ενώ θα λειτουργεί και ως πόλος κινητοποίησης των μηχανισμών του Υπουργείου για την επίλυση προβλημάτων.

Πρόκειται για ένα μέτρο που περιλαμβάνεται σε μία γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης των συνθηκών διαβίωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην παροχή, στους νέους στρατευμένους, ευκαιριών για τη ζωή μετά τη θητεία, την έναρξη της οποίας ανακοίνωσε ο Υπουργός Εθνικής ’μυνας, κ. Γιάννος Παπαντωνίου.

Οι δράσεις που αναπτύσσονται κινούνται στους εξής τρεις άξονες:

- Βελτίωση συνθηκών διαβίωσης των στρατευμένων

- Επαγγελματικός προσανατολισμός και κατάρτιση

- Κοινωνική μέριμνα

Στα πλαίσια της κοινωνικής μέριμνας εκτός από την γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης, περιλαμβάνονται και μέτρα για τους άπορους φαντάρους, με αδυναμία κάλυψης των βασικών δαπανών συντήρησής τους κατά τη διάρκεια της θητείας.

Το θέμα αυτό αποτελεί αντικείμενο της μελέτης που πραγματοποιείται και η οποία σε πρώτη φάση υποδεικνύει μέτρα που εστιάζονται στην αρωγή των απόρων στρατευμένων.

Τα μέτρα που εξετάζονται είναι:

-άμεση εισοδηματική ενίσχυση,

-συμπληρωματικές παροχές σε είδος όπως διευκόλυνση σε άδειες και μετακινήσεις, κουπόνια ΚΨΜ, κ.α.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.