κραμπα στο ποδι | επιδημιολογια λοιμωδους μονοπυρηνωσης | αυτόματη αποβολή | ακροαστικα πνευμονων συμπτωματα

Στην όγδοη εβδομάδα κύησης ο πρώτος ανθρώπινος κλώνοςΟ Ιταλός γιατρός, ειδικός σε θέματα γονιμότητας, Σεβερίνο Αντινόρι, υποστήριξε οτι πέτυχε στην προσπάθεια του να κλωνοποιήσει ένα ανθρώπινο έμβρυο, ανέφεραν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης. Στο ρεπορτάζ, που βασιζόταν σε ένα τηλεγράφημα του πρακτορείου Ιτάρ-Τας από το Αμπου Ντάμπι, αναφέρεται οτι ο Αντινόρι έκανε την ανακοίνωση αυτή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και οτι η γυναίκα που θα γεννήσει τον πρώτο ανθρώπινο κλώνο διανύει την όγδοη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Ο Αντινόρι δεν αποκάλυψε τα στοιχεία της γυναίκας ούτε τις λεπτομέρειες της τεχνικής που εφάρμοσε. Είπε όμως οτι στο πρόγραμμα ανθρώπινης κλωνοποίησης συμμετείχαν 5.000 ζευγάρια.
Ο Ιταλός γιατρός είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων πέρσι όταν ανακοίνωσε την πρόθεση του να γίνει ο πρώτος επιστήμονας που θα κλωνοποιήσει άνθρωπο.

Στην προσπάθεια κλωνοποίησης ανθρώπινων εμβρύων ο Αντινόρι συνεργάζεται με τον Πάνο Ζαβό, πρώην καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.