τσιμπουρια | δακτυλικη εξεταση | ειλεος συπτωματα | αερας στους πνευμονες | βλεννα με αιμα στα κοπρανα

Greenpeace: Εκστρατεία για την εξοικονόμηση ενέργειαςΜε σύνθημα "Σώστε το κλίμα από το σπίτι σας", η Greenpeace ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2002 εκστρατεία για την παροχή κινήτρων και την εφαρμογή άμεσων μέτρων εξοικονόμησης στα κτίρια. Κάθε μήνα, η Greenpeace θα παρουσιάζει ένα θέμα που σχετίζεται με την κατανάλωση ενέργειας στην κατοικία και τον κτιριακό τομέα γενικότερα, δίνοντας απλές, πρακτικές συμβουλές στους πολίτες.

Παράλληλα, θα συνεχίσει να πιέζει τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα προς την κατεύθυνση της ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και της εξοικονόμησης.

Οποιος ενδιαφέρεται για συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί να απευθύνεται στην Greenpeace στα τηλέφωνα 010 3840774-5.

Επίσης, οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να πιέσουν τη ΔΕΗ για ενημέρωση και κίνητρα εξοικονόμησης ενέργειας στα τηλέφωνα 010 3287100 για την Αθήνα και 0310 360000 για τη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.