αποστημα στο ποδι | θεραπεια σε σπασιμο πλευρων | τι ειναι το στιγμα | κυστη εκ κατακρατησεως

Πάμε να Μάθουμε: Εκπαιδευτική εκστρατεία της UNICEF στο ΑφγανιστάνΣε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη εκστρατεία της UNICEF με τίτλο ''Πάμε να Μάθουμε'' που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει την εγγραφή των παιδιών του Αφγανιστάν στο σχολείο ύστερα από μακροχρόνια διακοπή της εκπαίδευσης, εξαιτίας των περιορισμών που είχε επιβάλλει το καθεστώς των Ταλιμπάν.

Η εκστρατεία της UNICEF, που εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει η οργάνωση για την ανασυγκρότηση του Αφγανιστάν σε όλους τους τομείς, περιλαμβάνει την αποστολή τόνων σχολικού και εκπαιδευτικού υλικού για 1.000.000 παιδιά, καθώς και εξοπλισμού για τους δασκάλους.

Επίσης, προβλέπεται η αποστολή μεγάλων ειδικών σκηνών και χημικών τουαλετών για τη δημιουργία προσωρινών σχολικών τάξεων. Περισσότερες από 20 αερομεταφορές θα υποστηρίξουν την αποστολή του εκπαιδευτικού υλικού, ενώ σε δεύτερη φάση θα διανεμηθεί πιο εξειδικευμένο υλικό για διαφορετικές τάξεις και βαθμίδες εκπαίδευσης.

Αυτή η προσπάθεια της UNICEF έχει ως πρωταρχικό σκοπό να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σύστημα, στο οποίο θα μετέχουν εξίσου άνδρες και γυναίκες, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ αγοριών και κοριτσιών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 96% των γυναικών στο Αφγανιστάν είναι αναλφάβητες, ενώ το 1999 ένα μόλις 8% συμμετείχε σε κάποιας μορφής βασική εκπαίδευση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.