αυτοανοσο | μουρουνέλαιο θερμίδες | ταχυπαλμια απο μανιταρια | υπόταση | τι ειναι τα πολλαπλα εκκολπωματα παχεος

Να ξαναρχίσουν οι δοκιμές πυρηνικών όπλων εξετάζουν στις ΗΠΑΟι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να εγκαταλείψουν το μορατόριουμ στις πυρηνικές δομικές προκειμένου να κατασκευάσουν μια νέα γενιά πυρηνικών όπλων για την καταστροφή υπόγειων καταφυγίων, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ υποχρεούνται να αναπτύξουν το οπλοστάσιό τους χωρίς νέες πυρηνικές δοκιμές, δεν μπορούν να διατηρήσουν σε ισχύ αυτή την απόφαση επ` αόριστον αναφέρεται στο έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του ειρηνευτικού Ινστιτούτου GlobalSecurity.org, που εδρεύει στην Ουάσινγκτον και δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική του σελίδα.

Οι συγγραφείς της μελέτης που εμπεριέχεται στο έγγραφο σημειώνουν ότι έχουν ήδη φανερωθεί τα προβλήματα στο αμερικανικό οπλοστάσιο σε ό,τι αφορά κυρίως τη φθορά από τον χρόνο και τα κατασκευαστικά λάθη.

Είναι εμφανές πλέον ότι καθίσταται όλο και πιο δύσκολη μία αντικειμενική εκτίμηση των δυνατοτήτων των πυρηνικών όπλων, εφόσον δεν γίνονται πυρηνικές δοκιμές '' σημειώνεται στην έκθεση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.