πονος στο γονατο πλαγια | κιρσοι ρινορραγια | μεσημβρινοι σωματος χαρτης | cmv igg | crp πα χυ εντερο

Εμφυτεύσιμο μικροτσίπ για όλη την οικογένειαΤα μέλη μίας οικογένειας στις ΗΠΑ θα αποτελέσουν τους πρώτους ανθρώπους που θα εμφυτεύσουν ένα ειδικό μικροτσίπ στο δέρμα τους, το οποίο θα περιέχει σημαντικές πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό τους. Το συγκεκριμένο μικροτσίπ αποτελεί προϊόν της εταιρίας Applied Digital Solutions που έχει την έδρα της στη Φλόριδα και η αρχική τους χρήση θα είναι μόνο για ιατρικό σκοπό.

Το τσιπ έχει το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού και μπορεί να εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα, ενώ ειδικά scanner που θα διαθέτουν τα νοσοκομεία θα μπορούν να διαβάζουν όλες τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό.

Πριν υλοποιηθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα η εταιρία θα πρέπει να πάρει έγκριση από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), μία διαδικασία που μπορεί να αποδειχτεί χρονοβόρα.

Μέχρι τότε η εταιρία Applied Digital Solutions προσανατολίζεται προς την πώληση του επαναστατικού αυτού προϊόντος σε χώρες της νότιας και κεντρικής Αμερικής, όπου δε χρειάζεται έγκριση από το FDA.

Οι επιστήμονες από την Applied Digital Solutions τονίζουν ότι το τσιπ μπορεί να σώσει ακόμα και ζωές καθώς το άτομο μπορεί να φέρει με ασφάλεια όλες τις ιατρικές πληροφορίες μέσα στο σώμα του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.