Νέα μέθοδος για μείωση του στήθους

Μέχρι πρόσφατα η μείωση του όγκου του στήθους, σε γυναίκες με μεγάλο στήθος γινόταν μόνο με μία συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση, τη χειρουργική μαστοπλαστική. Σήμερα όμως οι γυναίκες που θέλουν να μειώσουν το μέγεθος του στήθους τους έχουν μία νέα εναλλακτική λύση.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του όγκου του στήθους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της έρευνας, δερματολόγο από την Αυστραλία, κ. Daniel Lanzer η χειρουργική μαστοπλαστική αποτελεί μία περίπλοκη διαδικασία με σοβαρούς κινδύνους όπως τη δημιουργία ουλών και τη μακροχρόνια ανάρρωση.

Η νέα αυτή τεχνική, όπως υποστήριξε ο Δρ. Lanzer επιτρέπει την ασφαλή αφαίρεση λίπους από το στήθος, με μικρό κίνδυνο αιμορραγίας ή μόλυνσης.

Η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης στο στήθος περιλαμβάνει τρία στάδια και αποτελεί προηγμένη και λεπτομερή διαδικασία, που επιτρέπει στο χειρουργό να “σμιλέψει” το στήθος.

Για πολλές γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, οι πόνοι του αυχένα και της πλάτης αποτελούν συχνά προβλήματα, ενώ η δυσκολία εύρεσης στηθόδεσμου αλλά και οι ενοχλήσεις που προκαλεί το μεγάλο στήθος, ιδιαίτερα κατά τη σωματική άσκηση, δημιουργούν έντονα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση