υπεραναπλήρωση | διαταραχες υποφυσης και περιοδος | καρκινος οισοφαγου συμπτωματα | τι ειναι η ενδοσκοπηση

Νέα μέθοδος για μείωση του στήθουςΜέχρι πρόσφατα η μείωση του όγκου του στήθους, σε γυναίκες με μεγάλο στήθος γινόταν μόνο με μία συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση, τη χειρουργική μαστοπλαστική. Σήμερα όμως οι γυναίκες που θέλουν να μειώσουν το μέγεθος του στήθους τους έχουν μία νέα εναλλακτική λύση.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του όγκου του στήθους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της έρευνας, δερματολόγο από την Αυστραλία, κ. Daniel Lanzer η χειρουργική μαστοπλαστική αποτελεί μία περίπλοκη διαδικασία με σοβαρούς κινδύνους όπως τη δημιουργία ουλών και τη μακροχρόνια ανάρρωση.

Η νέα αυτή τεχνική, όπως υποστήριξε ο Δρ. Lanzer επιτρέπει την ασφαλή αφαίρεση λίπους από το στήθος, με μικρό κίνδυνο αιμορραγίας ή μόλυνσης.

Η νέα μέθοδος λιποαναρρόφησης στο στήθος περιλαμβάνει τρία στάδια και αποτελεί προηγμένη και λεπτομερή διαδικασία, που επιτρέπει στο χειρουργό να "σμιλέψει" το στήθος.

Για πολλές γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, οι πόνοι του αυχένα και της πλάτης αποτελούν συχνά προβλήματα, ενώ η δυσκολία εύρεσης στηθόδεσμου αλλά και οι ενοχλήσεις που προκαλεί το μεγάλο στήθος, ιδιαίτερα κατά τη σωματική άσκηση, δημιουργούν έντονα προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.