διαιτα διαβητικου 1400 θερμιδες | θαλλιο | κοκκινο σπυρι στο εσωτερικο μερος των μικρων χειλιων

Διαδερμική μέθοδος αντιμετώπισης των ανευρυσμάτων της αορτήςΜε διαδερμική αντιμετώπιση μέσω καθετήρα, χωρίς χειρουργική επέμβαση, μπορούν να αντιμετωπίζονται πλέον τα ανευρύσματα της αορτής, που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο της ζωής των ασθενών. Ο ασθενής μάλιστα μετά από μία ημέρα νοσηλείας, θα μπορεί να επιστρέφει στο σπίτι του.

Οπως θα ανακοινώσει στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παθολογίας, ο Καθηγητής κ. Κελέκης ο πρώτος εφαρμόσας με τον Καθηγητή Μ. Σέχα την μέθοδο στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα, η λύση γι αυτή την κατάσταση ήταν η εγχείρηση, η οποία περιέκλεισε όλους τους κινδύνους μιας σοβαρής χειρουργικής επέμβασης.

Τώρα, με έναν καθετηριασμό, παρόμοιο με εκείνους της αγγειογραφίας, στεφανιογραφίας, κ.α., οι ακτινολόγοι μαζί με τους αγγειοχειρουρχούς μπορούν να εντοπίσουν το ανεύρυσμα και να τοποθετήσουν στο σημείο αυτό ένα πλέγμα, έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης του ανευρύσματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.