εσω λαγονια αρτηρια | triksimo sto stithos | πρωτεινη και θυροειδης | το πιο υγιεινο μελι | έντερο πονοι

Συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα εμφυτεύματα στήθουςΝέα, πιο αυστηρά μέτρα για τα εμφυτεύματα στήθους, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την περασμένη Πέμπτη, απόφαση που έρχεται να δικαιώσει τις γυναίκες στην Ευρώπη που έχουν ήδη κάνει την προσθετική επέμβαση και τώρα αγωνίζονται ώστε να μην υπάρχουν άλλες γυναίκες που θα αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα.

Με τις νέες αυτές συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν επέμβαση για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων, θα είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένες για τους κινδύνους και τις παρενέργειες μίας τέτοιας επέμβασης.

Οι συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπή περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ανεξάρτητη προεγχειριτική ενημέρωση και παροχή συμβουλής από χειρουργούς και γυναίκες που ήδη έχουν κάνει την επέμβαση, για τους πιθανούς μακροπρόθεσμους κινδύνους, την πιθανότητα αντικατάστασης και τις παρενέγειες των εμφυτευμάτων.

Παράλληλα συστήνει να θεσπιστούν "εθνικά μητρώα εμφυτεύσεων μαστού" για κάθε επέμβαση που θα γίνεται στις 15 χώρες μέλη της Ενωσης, με παράλληλο έλεγχο και παρακολούθηση όλων των επεμβάσεων. Τέλος υπάρχει σύσταση για τη θέσπιση κατώτατου όριου ηλικίας για επέμβαση για λόγους αισθητικής.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί όλα τα κράτη μέλη να υιοθετήσουν τα νέα αυτά μέτρα, ώστε όλες οι γυναίκες που προτίθενται να κάνουν εμφύτευση, να ενημερώνονται πλήρως για όλους τους πιθανούς κινδύνους αλλά και τις πιθανότυτες ανάγκης αντικατάστασης των εμφυτευμάτων μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, πριν πα΄ρουν την απόφαση να κάνουν την επέμβαση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.