ρυτιδες | αυτοανοσο νοσημα | σφιξεις | οιδημα στο εντερο | φολικο οξυ για αντρες | συμπτωμα αλμυρη γευση

Εκπτωση στα τηλεφωνικά τέλη του ΟΤΕ για τα άτομα με ειδικές ανάγκεςΤην παροχή σημαντικής έκπτωσης στα τηλεφωνικά τέλη ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία ενέκρινε το ΔΣ του ΟΤΕ, στο πλαίσιο της εμπορικής πολιτικής του, που βασίζεται στην αναγνώριση και εξυπηρέτηση των διαφορετικών αναγκών ειδικών κατηγοριών των συνδρομητών του, αλλά και στη μέριμνα για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Το ύψος της έκπτωσης καθορίστηκε στις 1.000 μονάδες τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ανά μήνα για την κύρια τηλεφωνική σύνδεση ανά δικαιούχο. Αντίστοιχα, αποφασίστηκε η αύξηση της παρεχόμενης σήμερα έκπτωσης προς τυφλούς συνδρομητές από 900 σε 1.000 τηλεφωνικές μονάδες τον μήνα ανά δικαιούχο.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Ν. Μανασής, " μια επιχείρηση δεν δραστηριοποιείται μόνο στο πλαίσιο της οικονομίας, αλλά και μέσα σε ένα μεταβαλλόμενο κοινωνικο-πολιτιστικό περιβάλλον και ο ΟΤΕ λειτουργεί με ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης εδώ και αρκετά χρόνια.

Ανέκαθεν στους στόχους του ΟΤΕ ήταν η διεύρυνση της υπάρχουσας κοινωνικής πολιτικής του και εκτός των παραπάνω εκπτώσεων, προσφέρει και άλλες υπηρεσίες,όπως η λειτουργία του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Κωφών, το οποίο καλύπτει πανελλαδικά τις ανάγκες ατόμων με προβλήματα ακοής και ομιλίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.