προσωπικο νευρο | ηπατικοι δεικτες ab εναντι αυσταρλιανου αντιγονου | ραγισμα πλευρων χρονος θεραπειας

Τηλεφωνικά ραντεβού στο ΙΚΑ και στα ΧανιάΑσφαλισμένοι και συνταξιούχοι του IKA στα Χανιά της Κρήτης με ένα απλό τηλεφώνημα στο 184 θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό τους, αποφεύγοντας τις ουρές ταλαιπωρίας. Το σύστημα, εφαρμόζεται ήδη στο Ηράκλειο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επεκταθεί στο Ρέθυμνο και τον Αγιο Νικόλαο, όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ, που βρέθηκε στα Χανιά.

Απο την εφαρμογή του συστήματος σε 34 μονάδες όλης της χώρας, το 82,5% συνταξιούχων και ασφαλισμένων δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το σύστημα λειτουργεί σε 12ωρη βάση από τις 7.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι, λέγοντας το όνομά τους και τον Αριθμό Μητρώου ΙΚΑ, μπορούν να κλείνουν ραντεβού με όποιο γιατρό επιθυμούν.

Παράλληλα, μέσω του 184, καταχωρούνται και στοιχεία ώστε η διοίκηση του ΙΚΑ να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την κίνηση των ιατρείων και των γιατρών και να μπορεί να διαχειρίζεται καλύτερα τις ανάγκες που υπάρχουν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.