πιεση | συχνοουρια στους ανδρες | ponos στιθος καταπωση | νεανικος καυταρρακτης επιπλοκες μετα την εγχειριση

Με κάλυψη της ΑΔΕΔΥ συνεχίζεται η απεργία στο ΙΚΑΗ διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την πενθήμερη απεργία των γιατρών στο ΙΚΑ, επαναπροκηρύσσει απεργία των γιατρών του Ιδρύματος για τις επόμενες τέσσερις ημέρες (20, 21, 22, και 25 Φεβρουαρίου), με αιτήματα τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων, την επαναχορήγηση του επιδόματος βιβλιοθήκης, του επδόματος εξομάλυνσης και την αναβάθμιση της περίθαλψης των ασφαλισμένων στο ΙΚΑ.

Με τον τρόπο αυτό η ΑΔΕΔΥ καλύπτει πλήρως τους γιατρούς του Ιδρύματος και τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν τον απεργιακό τους αγώνα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΙΚΑ σημειώνει ότι με την απόφαση αυτή είναι καλυμμένοι για να απεργήσουν όλοι οι γιατροί μόνιμοι και συμβασιούχοι και θεωρεί ψευδείς τις διαδόσεις από κύκλους του υπουργείου Εργασίας ότι δικαίωμα να απεργήσουν έχουν μόνο οι μόνιμοι γιατροί. Με την εξέλιξη αυτή αναμένεται ότι η απεργία των γιατρών θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι να βρεθεί λύση στο κρίσιμο θέμα της μετατροπής των συμβάσεων εργασίας στο ΙΚΑ.

Η διοίκηση του ΙΚΑ με ανακοίνωσή της καλεί τους γιατρούς να επιστρέψουν στην εργασία τους και να συνεχιστεί ο διάλογος για να βρεθεί λύση για το πρόβλημα που ταλανίζει το Ιδρυμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.