επιπλοκες παγκρεατιτιδας | σπινθηρογραφημα με θαλιο | νεογεννητο πυρετος | βιταμινη β1

Χριστόδουλος για ναρκωτικά : Πρόβλημα - φωτιά για την κοινωνίαΤην ίδρυση τεσσάρων πιλοτικών συμβουλευτικών σταθμών πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης κατά των ναρκωτικών αποφάσισε η Εκκλησία της Ελλάδας, σύμφωνα με τα όσα είπε κατά τη διάρκεια κηρύγματος ο αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, στον ναό του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, όπου και θα λειτουργήσει ο πρώτος σταθμός.

Ο κ. Χριστόδουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα των ναρκωτικών παρομοιάζοντας το με μια φωτιά που άναψε σε μια γωνία και τώρα απειλεί να κάψει ολόκληρη την κοινωνία.

Αναζητώντας, μέσα από το κήρυγμα του, τα αίτια που οδηγούν τους νέους στα ναρκωτικά, έκανε αναφορά σε διάφορες απόψεις που διατυπώνονται σχετικά με τον "μιμητισμό", την απουσία επικοινωνίας στους κόλπους της οικογένειας, επισημαίνοντας λάθη και παραλείψεις στην διαπαιδαγώγηση των νέων, με την δημόσια προβολή του μοντέλου της κοινωνίας του πλούτου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη θρησκευτική αγωγή της σχολικής εκπαίδευσης λέγοντας ότι αυτοί που την απώθησαν στο περιθώριο έρχονται με κροκοδείλια δάκρυα και διαμαρτύρονται και κλαίνε γιατί τα παιδιά μας μπαίνουν στο στόμα του Αδη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.