αυστραλιανο αντιγονο | εκτρωση αναισθησία | συχνοουρια στους ανδρες | τι να τρως οταν εχεις χοληστερινη

Λουκέτο και στην Ιατρική Σχολή ΑθηνώνΤο κλείσιμο της Ιατρικής Σχολής από τις 7 έως τις 17 Ιανουαρίου εισηγείται η γενική συνέλευση του συλλόγου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου, εκφράζοντας την αντίθεση των πανεπιστημιακών γιατρών απέναντι στις ρυθμίσεις των υπουργείων Υγείας και Παιδείας που αφορούν τόσο την αυτοτέλεια της σχολής όσο και τα απογευματινά ιατρεία.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις σχεδιάζουν και οι πανεπιστημιακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης με το κλείσιμο της Σχολής. Στην προηγούμενη, έκτακτη, συνέλευση του συλλόγου, στις 22 Δεκεμβρίου, συζητήθηκε η νέα κατάσταση που προέκυψε από τα δελτία Τύπου που εξέδωσαν τα δύο αρμόδια υπουργεία, Παιδείας και Υγείας. Ο σύλλογος ΔΕΠ Ιατρικής του ΑΠΘ εκφράζει τις αμφιβολίες του για την έναρξη λειτουργίας των απογευματινών ιατρείων σε όλα τα νοσοκομεία και υπογραμμίζει ότι το "Συμβούλιο Επίλυσης Ακαδημαϊκών Διαφορών με το υπουργείο Υγείας" καταστρατηγεί την αυτοδιοίκηση των ΑΕΙ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.