ποια χαρακτηριστικα ειναι αυτα που κανουν μια γυναικα | ποτε κανουμε αντιτετανικο ορο

Ερευνα για νοθευμένα ποτά στη ΘεσσαλονίκηΤη διενέργεια έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί αν διατίθενται στην αγορά της Θεσσαλονίκης νοθευμένα αλκοολούχα ποτά, ζητά με έγγραφό του, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελος Ζαχαρής, από τον πρόεδρο της περιφερειακής διεύθυνσης του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας και τον διευθυντή ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την παρέμβαση του κ.Ζαχαρή προκάλεσαν καταγγελίες γονέων στην εισαγγελία σύμφωνα με τις οποίες, σε πολλά μπαρ και καφετέριες όπου συχνάζουν κυρίως νεαρά άτομα, δεν σερβίρονται γνήσια αλκοολούχα ποτά, αλλά νοθευμένα. Όπως καταγγέλλεται, οι λεγόμενες "μπόμπες" είναι κακής ποιότητας και προκαλούν βλάβες στην υγεία των καταναλωτών.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζητά, με την αναφορά του, να διενεργηθούν από το ΣΔΟΕ και τον ΕΦΕΤ συστηματικοί και εκτενείς έλεγχοι ώστε να εντοπισθούν τόσο τα εργαστήρια παρασκευής όσο και τα καταστήματα πώλησης των νοθευμένων ποτών.

Ζητά επίσης να προσαχθούν οι υπαίτιοι στην εισαγγελία ώστε να εξαλειφθεί τελικά, το απαράδεκτο, όπως το χαρακτηρίζει, αυτό φαινόμενο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.