Ερευνα για νοθευμένα ποτά στη Θεσσαλονίκη

Τη διενέργεια έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί αν διατίθενται στην αγορά της Θεσσαλονίκης νοθευμένα αλκοολούχα ποτά, ζητά με έγγραφό του, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελος Ζαχαρής, από τον πρόεδρο της περιφερειακής διεύθυνσης του ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας και τον διευθυντή ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την παρέμβαση του κ.Ζαχαρή προκάλεσαν καταγγελίες γονέων στην εισαγγελία σύμφωνα με τις οποίες, σε πολλά μπαρ και καφετέριες όπου συχνάζουν κυρίως νεαρά άτομα, δεν σερβίρονται γνήσια αλκοολούχα ποτά, αλλά νοθευμένα. Όπως καταγγέλλεται, οι λεγόμενες “μπόμπες” είναι κακής ποιότητας και προκαλούν βλάβες στην υγεία των καταναλωτών.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζητά, με την αναφορά του, να διενεργηθούν από το ΣΔΟΕ και τον ΕΦΕΤ συστηματικοί και εκτενείς έλεγχοι ώστε να εντοπισθούν τόσο τα εργαστήρια παρασκευής όσο και τα καταστήματα πώλησης των νοθευμένων ποτών.

Ζητά επίσης να προσαχθούν οι υπαίτιοι στην εισαγγελία ώστε να εξαλειφθεί τελικά, το απαράδεκτο, όπως το χαρακτηρίζει, αυτό φαινόμενο.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση