αλληθωρισμός στα 3 χρόνια | τραχειοβρογχιτιδα | απονεύρωση | ΤΚΕ | Πνευμονία μικροβιακής προέλευσης κολλητική

Νέες έρευνες για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνωνΕθελοντές θα χρησιμοποιηθούν σε νέα προγράμματα της βρετανικής κυβέρνησης, προκειμένου να εξεταστεί η ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων για την ανθρώπινη υγεία. Η ομάδα δράσης για τα κινητά τηλέφωνα στη Βρετανία πρόκειται να ανακοινώσει 14 ερευνητικά προγράμματα, τα οποία θα εξετάσουν το αν τα κινητά αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποδείξεις για το ό,τι τα κινητά τηλέφωνα βλάπτουν την υγεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ενδείξεις από διάφορες έρευνες οι οποίες δείχνουν ότι τα κινητά επηρεάζουν την εγκεφαλική λειτουργία.

Μάλιστα ανεξάρτητες έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά διατρέχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο, λόγω του ό,τι τα οστά του κρανίου είναι πολύ πιο λεπτά.

Τον περασμένο χρόνο μάλιστα, η βρετανική κυβέρνηση εξέδωσε εκατομμύρια φυλλάδια, συμβουλεύοντας τα παιδιά να περιορίσουν τη χρήση κινητών τηλεφώνων, μόνο για τις απολύτως απαραίτητες κλήσεις.

Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, πολλοί εκ των οποίων είναι παιδιά, η βρετανική ομάδα δράσης πρόκειται να επενδύσει 7,4 εκατομμύρια λίρες, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν τελικά η χρήση του κινητού είναι επικίνδυνη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.