ποσες θερμιδες εχει μια μεγαλη πιτσα | ομφαλοκηλη | συμπτώματα υποθυρεοειδισμού | ποσο κανει μια απονευρωση

Ομογενείς γιατροί τιμούνται στην ΑυστραλίαΔύο ομογενείς γιατροί θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, με ειδικές διακρίσεις με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Αυστραλίας,. Πρόκειται για τους κ.κ. Γεώργιο Παξινό και Ιωάννη Μιχαήλ Παπαδημητρίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο κ. Γεώργιος Παξινός (από το Σίδνεϊ), καθηγητής Ψυχολογίας, θα τιμηθεί για τις υπηρεσίες του στην επιστήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα για την χαρτογράφηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Ο ομογενής επιστήμονας καταξιώθηκε διεθνώς με την έκδοση του πρώτου βιβλίου του με τίτλο The Raτ Brain in Stereotaxic Coordinates, που αποτελεί βασικό εγχειρίδιο της ιατρικής επιστήμης.

Ο κ. Ιωάννης Μιχαήλ Παπαδημητρίου (από την Πέρθη), καθηγητής Παθολογίας, τιμάται για την πολύχρονη προσφορά του στην ιατρική έρευνα, ιδιαίτερα στη διαγνωστική και ερευνητική παθολογία, καθώς και για την ευρύτατη προσφορά τους την κοινωνία της Δυτικής Αυστραλίας μέσω της Υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών St. John’s Ambulance και Ελληνικών Οργανισμών της πολιτείας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.