βοταλειος | Τι ειναι το στιγμα μεσογειακης ανεμιας | καρκινος ενδομητριωση

Πρότυπη ιδιωτική ασφάλιση για τους εργαζόμενους στον ΟΤΕΜε ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε ΔΕΚΟ, ο ΟΤΕ εξασφάλισε πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη για όλο το προσωπικό του. Ακολουθώντας τα πρότυπα ανάλογων προγραμμάτων ιδιωτικών εταιρειών, το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης του ΟΤΕ στην εταιρία ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΖΩΗΣ περιλαμβάνει τόσο ασφάλεια ζωής (παροχές σε περίπτωση ατυχήματος ή θανάτου) όσο και νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. Η ισχύς του αρχίζει από 1-1-2002, ενώ οι παροχές υγείας λειτουργούν συμπληρωματικά προς τις προσφερόμενες από τον κύριο φορέα ασφάλισης παροχές.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος, θα παρέχεται η δυνατότητα, σε όσους από τους υπαλλήλους του ΟΤΕ επιθυμούν, να ασφαλίσουν με σημαντικά χαμηλό κόστος τα μέλη των οικογενειών τους για παροχές υγείας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη βελτίωση των παροχών προς τους εργαζόμενους, που επιτεύχθηκε τόσο με τη συμβολή της ΟΜΕ-ΟΤΕ όσο και με τη συνδρομή της θυγατρικής του ΟΤΕ, ΟΤΕ - ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Ν. Μανασής και ο Πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ κ. Π. Κοτρώνης τόνισαν: "Παράλληλα με τις αλλαγές που ζητάμε από τους εργαζόμενους για να προσαρμοστούν στις ανάγκες της αγοράς, φροντίζουμε για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας. Η πρόσθετη αυτή ασφάλεια καλύπτει ανάγκες των εργαζομένων που δεν καλύπτονται από το εθνικό ασφαλιστικό σύστημα. Επίσης σηματοδοτεί την προσπάθεια της Διοίκησης και των εργαζομένων να δημιουργήσουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις ώστε ο ΟΤΕ να παραμείνει κυρίαρχος στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της Ελλάδας".

Ο κ. Λυσιμάχου Διευθύνων Σύμβουλος της Αγροτικής Ζωής, υπογράφοντας τη σύμβαση χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών και συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των εταιριών όλων των κατηγοριών και μεγεθών, ακόμα και της εμβέλειας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, που προσφέρουν στο προσωπικό τους πρόσθετη ασφαλιστική κάλυψη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο ομαδικό συμβόλαιο που έχει υπογραφεί στην Ελλάδα, αφού σε αυτό συμμετέχουν οι 18.500 υπάλληλοι του Οργανισμού και οι οικογένειές τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.