Δωροεπιταγές του SEX σε εργαζόμενους

Δωροεπιταγές του SEX σε εργαζόμενουςΟταν πριν μερικά χρόνια το εργατικό κίνημα τραγουδούσε ” Σώπα όπου να΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες ” ή την αντίστοιχη ερωτική του παραλλαγή, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μία από τις παροχές του καπιταλισμού προς τους εργαζόμενους στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, θα ήταν και κουπόνια για δωρεάν επίσκεψη σε επιλεγμένους οίκους ανοχής. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ένα από τα συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα bonus των εταιριών ήταν κάποια μοσχαναθρεμένη γαλοπούλα ή τουλάχιστον παιχνίδια για τα παιδιά των εργαζομένων. Επιχειρήσεις της Αυστραλίας αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και θέλοντας να επιβραβεύσουν τους υπαλλήλους τους για την απόδοσή τους, τους προσφέρουν δωροεπιταγές του SEX, τις οποίες μάλιστα πρέπει να εξαργυρώσουν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Το μέτρο αυτό, εκτός του ότι έχει ανεβάσει κατακόρυφα την πελατεία των κέντρων που προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες, έχει προκαλέσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun της Μελβούρνης, που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα, ποικίλες αντιδράσεις στην αυστραλιανή κοινωνία.

Από τη μία πλευρά βρίσκονται οι επικριτές της πρωτότυπης αυτής τακτικής επιβράβευσης των υπαλλήλων ή των συνεργατών μίας επιχείρησης.

Μεταξύ αυτών η συντηρητική πτέρυγα της αντιπολίτευσης, η οποία προειδοποιεί για τον κίνδυνο των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών, αλλά και η Australian Family Association, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν πολύ καλύτερα δώρα για τα Χριστούγεννα, με δεδομένη και τη κρίση που διέρχεται ο θεσμός της οικογένειας.

Από την άλλη πλευρά οι επιχειρηματίες που εφαρμόζουν αυτό το μέτρο ισχυρίζονται ότι δεν βλέπουν σε τι διαφέρει ένα δωρεάν δείπνο σε κάποιο καλό εστιατόριο, από μία δωροεπιταγή για έναν οίκο ανοχής. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, οι δικαιούχοι είναι ενήλικες και φυσικά δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν χρήση του δώρου τους….

Οι κερδισμένοι βέβαια είναι οι ιδιοκτήτες των οίκων ανοχής, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να αρνηθούν τις υπηρεσίες τους στους κατόχους των ροζ δωροεπιταγών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις τιμές ενός τέτοιου καταστήματος:

1/2 Ωρα $140.00
3/4 Ωρα $180.00
1 Ωρα $220.00

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση