τρανσαμινασες | εμβολιο γριππης και | ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΤΑΣΗ | υποκεφαλικο καταγμα ισχιου | βιταμινη α

Ποινική δίωξη σε γιατρό που θεράπευε μορφές καρκίνουΠοινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της απάτης, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του κ. Δημήτρη Γιαννίτση, βιοπαθολόγου, μετά από μήνυση του Χαράλαμπου και της Χρύσας Σωτηροπούλου, η μητέρα των οποίων πέθανε το 2000 από καρκίνο.

Σύμφωνα με του μηνυτές, ο κατηγορούμενος γιατρός υποσχόταν ότι θεράπευε μορφές καρκίνου μέσω πρωτοποριακής μεθόδου αφαίρεσης αμινοξέων από τα καρκινικά κύτταρα.

Με βάση τα στοιχεία που μελέτησε ο εισαγγελέας, ο κ. Γιαννίτσης έχει γραφείο στην Αθήνα αλλά παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους ασθενείς σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στη Γερμανία. Οι μηνυτές υποστηρίζουν επίσης ότι από τους 25 έλληνες που μετέβησαν το 2000 στο εν λόγω κέντρο, οι 15 απεβίωσαν.

Για τις δραστηριότητες του γιατρού διενεργείται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία της Γερμανίας, μετά από καταγγελίες που έγιναν εκεί. Την υπόθεση της μήνυσης Σωτηροπούλου ανέλαβε τακτικός ανακριτής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.