λιποπρωτεινη α αντιμετωπιση | μυς πλατης | φλεγμονη σε οστο | σαρκωμα μητρας | αντιμετωπιση αλλεργιων με βοτανα

Πρωτότυπη απεργία νοσοκομειακών γιατρών στην ΓερμανίαΣε μία πρωτότυπη μορφή απεργίας προειδοποιούν ότι θα κατέβουν οι νοσοκομειακοί γιατροί στη Γερμανία, αν δε βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου τους, κ. Α. Δρούγια, οι γιατροί δε θα εισάγουν στους υπολογιστές τα στοιχεία των ασθενών.

Οπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Δρούγιας, οι γιατροί δεν μπορούν να αρνηθούν να εξετάσουν τους ασθενείς και συνεπώς έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Ενα από τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί είναι το υπερφορτωμένο ωράριο εργασίας, το οποίο ξεπερνά τις 80 ώρες εβδομαδιαίως, χωρίς μάλιστα να αμείβονται, για όλες τις ώρες που δουλεύουν εκτός ωραρίου.

Σύμφωνα με το υπάρχον καθεστώς, οι γιατροί δεν πληρώνονται για όλες τις ώρες που είναι σε εφημερία, αλλά μόνο για τον καθαρό χρόνο εργασίας τους. Οι Ισπανοί συνάδελφοί τους, που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα κατέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και δικαιώθηκαν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.