ημιτενοντωδης | πρησμενη κυστη στο αφτι | τι βρισκεται κατω απο την καρδια | το τυφλο που ειναι

Οι διεκδικήσεις των νοσοκομειακών γιατρώνΝέο μισθολόγιο και αμοιβές ισότιμες με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους, ενσωμάτωση όλων των επιδομάτων στο βασικό μισθό και υποχρεωτικό υπολογισμό των εφημεριών στις συντάξιμες αποδοχές, είναι μερικές από τις κύριες διεκδικήσεις των νοσοκομειακών γιατρών, που παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Κυρίαρχο επίσης αίτημα των γιατρών παραμένει η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους ασθενείς με διασφάλιση της ποιότητας και εξασφάλιση της ολοήμερης λειτουργίας των νοσοκομείων, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο με τη σωστή οργάνωση των εφημεριών.

Οσον αφορά το ασφαλιστικό, η Ομοσπονδία διαφωνεί με οποιαδήποτε συγχώνευση Ταμείων εφόσον θα υπάρξει υποβάθμιση των παροχών.

Πολλά είναι τα αιτήματα των γιατρών όσον αφορά και τις εργασιακές σχέσεις τους, όπως η μονιμότητα σε όλους τους νοσοκομειακούς γιατρούς και η κατάργηση της παρανοϊκής πράξης απόλυσης γιατρού γιατί το ΔΣ του νοσοκομείου δεν προκηρύσσει τη θέση του όπως έχει υποχρέωση από το νόμο.

Στα πλαίσια του αγώνα τους οι νοσοκομιακοί γιατροί θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως και τις 14.00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις και να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.