σκωληκοειδης αποφυση ανατομια | the best | φαγουρα στο σωμα | σύνδρομο δυσκαμψιας δάχτυλα | κινεζικη ιατρικη

Ορκίστηκαν οι πρώτοι διοικητές μάναντζερ των νοσοκομείων της ΑττικήςΣυμβόλαια αποδοτικότητας κλήθηκαν να υπογράψουν στο υπουργείο Υγείας οι πρώτοι διοικητές μάναντζερ για τα νοσοκομεία της Αττικής, οι οποίοι ορκίστηκαν και αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα στα μεγάλα νοσοκομεία που θα έχει υπό την εποπτεία του το Περιφερειακό Συμβούλιο Υγείας της Αττικής.

Ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος τόνισε στους νέους μάναντζερ ότι η ορκωμοσία τους προαπαιτεί ένα τεράστιο όγκο δουλειάς και τους εξήγησε πως κατανοεί ότι δεν είναι ούτε μεσσίες, ούτε μάγοι, ούτε θαυματοποιοί.

Τόνισε ωστόσο, ότι περιμένει πολύ σύντομα να φανούν τα πρώτα σημάδια της βελτίωσης στα δημόσια νοσοκομεία και τους κάλεσε να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι το ωράριό τους είναι...ελεύθερο ή κατά μια καλύτερη διατύπωση 24ωρης διάρκειας, όσο δηλαδή θα λειτουργούν πλέον και τα νοσοκομεία και συμπλήρωσε "...ούτε να το σκεφθεί κανείς από εσάς ότι μπήκε στο σύστημα για να "αράξει" ότι θα πηγαίνει στο γραφείο του στις 10, θα πίνει τον καφέ του έως τις 11 και θα κάνει τα τηλέφωνά του μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όπου και θα φεύγει".

Παρότι σε όλα είμαι αυστηρός, τόνισε ο υπουργός Υγείας σ' αυτού του είδους τις παρεκτροπές θα είμαι αμείλικτος και τους κάλεσε από αύριο κιόλας να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα βασικά προβλήματα λειτουργίας των νοσοκομείων και να βελτιώσουν αυτό που οι πολίτες ονομάζουν καθημερινότητα, τις άσχημες συνθήκες νοσηλείας δηλαδή, να βελτιώσουν την καθαριότητα και την ασφάλεια, να παρακολουθείται αν τηρείται το ωράριο αλλά και το επισκεπτήριο και να απαγορεύσουν το κάπνισμα.

Ο υπουργός Υγείας αφού αναφέρθηκε λεπτομερώς στις αρμοδιότητες των νέων μάναντζερ στα δημόσια νοσοκομεία τους κάλεσε να συνεργαστούν σε μια συναρπαστική όπως είπε προσπάθεια για ένα πραγματικά δημόσιο και αποτελεσματικό σύστημα Υγείας.

Εχουμε όλοι την υποχρέωση και εμείς και εσείς να δικαιώσουμε τις μεγάλες αυτές προσδοκίες των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.