μηνισκος γονατο | τροποποιημένη ατμόσφαιρα | rubella igg θετικο | εξωμητρια κυηση κ περιοδος | συκωτι τιμες

Κρήτη: Στην τελική ευθεία για την επέκταση του ΒενιζελείουΠηγή: Cretalive.gr

Σε επόμενη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Κρήτης θα εγκριθεί το αποτέλεσμα της δημοπράτησης για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής Ά φάσης του έργου κατασκευής νέων πτερύγων στο Βενιζέλειο νοσοκομείο (κατεδαφίσεις-γενικές εσκαφές-λειτουργικές προσαρμογές).

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ, και δημοπρατήθηκε από την ΔΤΕ/ΠΕΗ , (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων/Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου) ο δε συνολικός προϋπολογισμός του έργου Ά και Β΄ φάσης είναι 19.972.437,91 ευρώ.

Για την δημοπρασία της Α΄ φάσης του έργου που έγινε προχθές ο προϋπολογισμός είναι 800.000 ευρώ και σύμφωνα με την μελέτη θα εκτελεστούν όλες οι απαιτούμενες εργασίες έτσι ώστε μετά την ολοκλήρωση του υπό δημοπράτηση υποέργου να μπορεί να ξεκινήσει η ανέγερση των νέων πτερύγων.

Παράλληλα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες αρχαιολογικές έρευνες και θα εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου κατά το στάδιο της κατασκευής του κτιρίου.

Στη δημοπρασία συμμετείχαν 15 εργοληπτικές επιχειρήσεις και οι εκπτώσεις κυμάνθηκαν από 27% έως 66%.

Προσωρινός τελευταίος μειοδότης ανεδείχθη η εταιρεία “ΕΡΓΟ ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε” με μέση τεκμαρτή έκπτωση 66%. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών συνεχίζεται. Η προβλεπόμενη προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου της Α΄ φάσης είναι 5 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο προϋπολογισμός των αρχαιολογικών ερευνών και ανασκαφών που θα διεξάγεται παράλληλα με την κατασκευή της Α΄ φάσης του έργου είναι 400.000 ευρώ.

Άμεσα θα αρχίσουν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση της Β΄ φάσης κατασκευής του Βενιζελείου που αφορά τις οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες προϋπολογισμού 15.700.000 ευρώ έτσι ώστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου που δημοπρατήθηκε σήμερα να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της Β΄ φάσης (κτιριακές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις).

Το όλο έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 19.972.437,91 ευρώ, και τις διαδικασίες δημοπράτησης έχουν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.