λαγονοψοΐτη μυ | απονευρωση | παρενεργειες απο κινητα | βυθοσκοπηση στο ματι | mmr εμβολιο εταιρεια

Πατέρας και κόρη προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε ασθενείς στο ΑρκαλοχώριΠηγή: Creteplus.gr

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο οδοντίατρος Μιχάλης Λαμπράκης και η κόρη του Μυρτώ, αφού εδώ και λίγο καιρό έχουν στήσει ένα κοινωνικό οδοντιατρείο, με στόχο να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί ήδη σανίδα σωτηρίας για πολλούς ασθενείς, που αδυνατούν, όχι μόνο να διαθέσουν χρήματα για την στοματική υγιεινή τους, αλλά ακόμη και για τα βασικά.

Σε δηλώσεις της η κ. Λαμπράκη στην εφημερίδα "Πατρίς" αναφέρει ότι ήταν μια ιδέα που είχε με τον πατέρα της, στην προσπάθεια τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την η κίνηση αυτή έχει βρει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία, που αναγνωρίζει το καλό που κάνουν για αυτούς η οικογένεια Λαμπράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, το τηλέφωνο του Οδοντιατρείου είναι 28910-23243

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.