διατροχαντήριο κάταγμα | στιγμα | ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ | μηνισκος | αντιτετανικο | κατω απο την καρδια τι υπαρχει

Οι ωραίοι κάνουν λάθος επιλογή συντρόφουΟι σχέσεις των ανθρώπων που κερδίζουν "τα προς το ζην" απο την εξωτερική τους εμφάνιση τελειώνουν πολύ γρηγορότερα απ' ό,τι οι σχέσεις που συνάπτουν δικηγόροι, γιατροί κι άλλοι επαγγελματίες. Πιστεύεται ότι οι όμορφοι-ες έχουν απεριόριστες επιλογές συντρόφων.
Δυστυχώς, σημειώνει η επιστημονική επιθεώρηση ( Ψυχολογία Σήμερα) στο φύλλο του Ιανουαρίου, σπάνια κάνουν τη σωστή επιλογή.

Η έρευνα του περιοδικού βασίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ο αμερικανός ερευνητής Τζον Μπλέιν. Ο Μπλέιν μίλησε με 160 ανθρώπους εκ των οποίων οι 60 είχαν ως "επάγγελμα την ομορφιά".

Τα περισσότερα άτομα που ασχολούντο με το μόντελινγκ δήλωσαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι απο την εμφάνιση των συντρόφων τους, λόγος που θεωρούσαν βασικό για να τερματίσουν μια σχέση. Η κριτική αυτή στάση για την εμφάνιση του συντρόφου τους είχε ως συνέπεια την αντιπαράθεση που εξελισσόταν σε σύγκρουση και σε τερματισμό της σχέσης.

Επιπροσθέτως οι ωραίοι-ες τείνουν να ασχολούνται πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση και παραμελούν την μορφωσή τους και την πνευματική τους καλλιέργεια. Το δραματικό είναι ότι μόλις αντιληφθούν ότι η εμφάνιση τους δεν τους αποδίδει πλέον οικονομικά, δεν έχουν άλλα προσόντα στα οποία θα μπορούσαν να βασισθούν για να επιβίωσουν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.