Οι ωραίοι κάνουν λάθος επιλογή συντρόφου

Οι σχέσεις των ανθρώπων που κερδίζουν “τα προς το ζην” απο την εξωτερική τους εμφάνιση τελειώνουν πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι οι σχέσεις που συνάπτουν δικηγόροι, γιατροί κι άλλοι επαγγελματίες. Πιστεύεται ότι οι όμορφοι-ες έχουν απεριόριστες επιλογές συντρόφων.
Δυστυχώς, σημειώνει η επιστημονική επιθεώρηση ( Ψυχολογία Σήμερα) στο φύλλο του Ιανουαρίου, σπάνια κάνουν τη σωστή επιλογή.

Η έρευνα του περιοδικού βασίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ο αμερικανός ερευνητής Τζον Μπλέιν. Ο Μπλέιν μίλησε με 160 ανθρώπους εκ των οποίων οι 60 είχαν ως “επάγγελμα την ομορφιά”.

Τα περισσότερα άτομα που ασχολούντο με το μόντελινγκ δήλωσαν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι απο την εμφάνιση των συντρόφων τους, λόγος που θεωρούσαν βασικό για να τερματίσουν μια σχέση. Η κριτική αυτή στάση για την εμφάνιση του συντρόφου τους είχε ως συνέπεια την αντιπαράθεση που εξελισσόταν σε σύγκρουση και σε τερματισμό της σχέσης.

Επιπροσθέτως οι ωραίοι-ες τείνουν να ασχολούνται πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση και παραμελούν την μορφωσή τους και την πνευματική τους καλλιέργεια. Το δραματικό είναι ότι μόλις αντιληφθούν ότι η εμφάνιση τους δεν τους αποδίδει πλέον οικονομικά, δεν έχουν άλλα προσόντα στα οποία θα μπορούσαν να βασισθούν για να επιβίωσουν.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση