πληγη στο ουλο του φρονιμιτη | σπονδυλικη στηλη | ακροαστικα | παρωνυχίδα θεραπεία | τρυσφυριο

Τα κριτήρια επιλογής ερωτικού συντρόφουΤο φουσκωμένο πορτοφόλι ενός άντρα και η εντυπωσιακή εμφάνιση μιας γυναίκας δεν είναι τελικά το βασικό κριτήριο επιλογής συντρόφου των δύο φύλων, αφού η ευγένεια και η δημιουργικότητα φαίνεται να παίζει σημαντικότερο ρόλο στο παιχνίδι των εντυπώσεων. Σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Αριζόνας, οι οποίοι δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της έρευνας τους στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Personality and Social Psychology.

Μπορεί η γοητεία μιας γυναίκας και το υψηλό ετήσιο εισόδημα ενός άντρα να αποτελούν σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του αντίθετου φύλου, όμως οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς και το καλό κοινωνικό status φαίνεται να υπερέχουν στις προτεραιότητες των δύο φύλων.

Ειδικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οποία συμμετείχε μια ομάδα φοιτητών. Τους ζητήθηκε να αναφέρουν με ποια κριτήρια επιλέγουν συνήθως τον σύντροφο τους και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η οικονομική κατάσταση του παρτενέρ τους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τις γυναίκες που είναι ευγενικές, ελκυστικές και γεμάτες διάθεση για ζωή, ενώ οι γυναίκες εστιάζουν την προσοχή τους στην κοινωνική θέση ενός άντρα και στην ευγενική συμπεριφορά του.

Ομόφωνα λοιπόν άντρες και γυναίκες ψηφίζουν καλή καρδιά και όχι πολλά λεφτά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.