σκουρα κοπρανα | κοινωνικοι λειτουργοι φαρμακα | οταν καποιος αποφευγει να σε κοιταξει στα ματια

Διακόσια εκατομμύρια για ιατρική αποζημίωσηΤο εφάπαξ ποσό των διακοσίων εκατομμυρίων δραχμών και ενάμισυ εκατομμύριο δραχμές μηνιαίως, αναδρομικά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών στους συγγενείς της Ναυσικάς Ξανθάκου, για ιατρικά λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας έχουν καταθέσει αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών με την οποία ζητούν συνολικά 1,5 δις δρχ. από το ελληνικό δημόσιο και από δύο γιατρούς (τον αναισθησιολόγο και τον χειρούργο) καθώς εισήχθη σε κρατικό νοσοκομείο για επέμβαση αλλά από ιατρικό σφάλμα – όπως υποστηρίζουν – έχασε σχεδόν όλες τις λειτουργίες της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.