ισχιακο οστο | ραγισμα πλευρων | μεγαλοβλαστική αναιμία θεραπεια | αφαιρεση κυστης ιγμορειου | εκτακτες συστολες

Σε απεργία την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροίΣε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη 13/12 οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας, με βασικό αίτημα την αύξηση των κονδυλίων στην Υγεία, ενώ με το ίδιο αίτημα θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και οι νοσηλευτικοί υπάλληλοι με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας τονίστηκε πως τα κονδύλια που προβλέπεται να διατεθούν για την υγεία είναι πολύ χαμηλά, σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των δημοσίων νοσοκομείων.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των νοσοκομειακών γιατρών, λόγω των χαμηλών κονδυλίων θα υπάρξει πρόβλημα με τις εφημερίες του προσωπικού από τον Αύγουστο και μετά.

Επίσης, με βάση τις συγκεκριμένες δαπάνες που έχουν προβλεφθεί στον κρατικό προϋπολογισμό θα είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν τα νέα τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ δυσκολίες στην έναρξη λειτουργίας λόγω οικονομικού προβλήματος θα συναντήσουν τα νέα νοσοκομεία Χαϊδαρίου, Αλεξανδρούπολης και Ρόδου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.