το νατριο προκαλει | καταγμα περονης κνημης | γιν κ γιαν | τσιπουρο με γλυκανισο θερμιδες | πρηξιμο επιγονατιδας

Προβλήματα υγείας από την ποιότητα του αέρα στα αεροπλάναΠεριβαλλοντικοί παράγοντες και η ποιότητα του αέρα στα αεροπλάνα μπορεί να ευθύνονται για τα προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν οι επιβάτες ή το πλήρωμα, όπως ερεθισμούς του δέρματος ή αναπνευστικά προβλήματα, σύμφωνα με έκθεση του συμβουλίου εθνικών ερευνών των ΗΠΑ.

Αν και ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να συσχετιστούν οι περιβαλλοντικές συνθήκες και η ποιότητα του αέρα στην καμπίνα του αεροπλάνου με μία σειρά προβλημάτων υγείας, οι επιστήμονες βρήκαν στοιχεία που συνιστούν συσχέτιση σε τέσσερα σημεία.

Η μόλυνση από το όζον μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα και η μειωμένη πίεση του οξυγόνου μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία ατόμων με προϋπάρχουσες καταστάσεις όπως καρδιοαναπνευστικά προβλήματα.

Ο ξηρός αέρας στην καμπίνα του αεροπλάνου προκαλεί ξηρότητα στα μάτια, τη ρινική κοιλότητα και το δέρμα, ενώ τα μικροβιοκτόνα με τα οποία ψεκάζεται η καμπίνα σε κάποιες διεθνείς πτήσεις μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος.

Τοξικές ουσίες που προέρχονται από λάδια μηχανής, υδραυλικά υγρά ή αντιψυκτικά διαλύματα, μπορεί να μολύνουν τον αέρα στην καμπίνα και ιδιαίτερα όταν το αεροπλάνο βρίσκεται στο έδαφος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.