πουποδες | δεκατα | σφύριγμα στην αναπνοή | mantoux θετικη | σκούρα κόπρανα | ιωση πυρεος

Η ευφορία της Ολυμπιάδας δίνει μετάλλια στις γεννήσειςΟι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, το 2004, ίσως λύσουν το....δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, αν επαναληφθεί το φαινόμενο του Σίδνεϊ, όπου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι γεννήσεις παρουσίασαν αύξηση κατά 12%, γεγονός που οι ειδικοί αποδίδουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξένησε, πέρυσι, το Σίδνεϊ.

Οπως εξηγεί ο πρόεδρος του Αυστραλιανού Ιατρικού Συλλόγου, Δρ. Τρέβορ Ματζ, η επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000 προφανώς δημιούργησε ένα κλίμα ευφορίας που οδήγησε στην αύξηση των γεννήσεων.

Η κ. Τάνια Κόπερ, μία από τις μητέρες, που γέννησε μόλις πριν μία εβδομάδα δήλωσε ότι δεν ξέρει αν η μητρότητά της είναι αποτέλεσμα της ευφορίας των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά, όπως σημείωσε σίγουρα η αισιοδοξία για το μέλλον, που όλοι αισθανθήκαμε μετά την επιτυχία των αγώνων εκείνη την περίοδο βοήθησε στη σύλληψη του βρέφους.

Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας του Σίδνεϊ Ντέϊλι Τέλεγραφ, με τίτλο: Η Ολυμπιακή μας απόδοση αύξησε τις γεννήσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.