ανατομια ανω κοιλιας | εγχυσεις κορτιζονης στον αγκωνα | εκτακτες συστολες αιτια | πιεση | βιταμινη β1

Ο Μπιλ Γκέιτς δίνει 100 εκατ. δολάρια στην μάχη κατά του AIDS.Ο πρόεδρος της Microsoft κ. Μπιλ Γκέιτς υποσχέθηκε βοήθεια 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη εμβολίου κατα του AIDS, το οποίο οι επιστήμονες πιστεύουν οτι θα είναι έτοιμο μέσα σε 10 χρόνια. Το Ιδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς, ανακοίνωσε οτι προσφέρει το ποσό αυτό στην International AIDS Vaccine Initiative-IAVI (Διεθνής Πρωτοβουλία για το Εμβόλιο του AIDS) σε μια προσπάθεια για να ενθαρρύνει και άλλους υποστηρικτές. Η IAVI προασπαθεί να εξασφαλίσει 550 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει το ερευνητικό της έργο έως το 2007, το οποίο περιλαμβάνει δοκιμές ενός νέου εμβολίου στην Κένυα, την πρώτη χώρα όπου θα μπεί στο στόχαστρο το είδος "Α" του ιού HIV που είναι διαδεδομένος στην Αφρική.

'Είναι σαφές οτι ένα ευρέως προσιτό προληπτικό εμβόλιο είναι η καλύτερη ελπίδα για τον τερματισμό αυτής της πανδημίας', δήλωσε προς τη σύνοδο του οικονομικού φόρουμ του Νταβός ο επικεφαλής της IAVI Σέθ Μπάρκλεϊ. Οι πρόσφατες επιστημονικές πρόοδοι καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο ένα εμβόλιο περιορισμένης αποτελεσματικότητας να είναι έτοιμο μέσα σε μια δεκαετία, πρόσθεσε. Ο ομάδα του κ. Μπέρκλεϊ--που έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει το ότι το οποιοδήποτε εμβόλιο για το AIDS θα διατεθεί στις αναπτυσσόμενες χώρες σε λογική τιμή--έχει μέχρι σήμερα λάβει υποσχέσεις για τη χορήγηση βοήθειας που συνολικά ανέρχεται σε 230 εκατομμύρια δολάρια, σε αυτήν περιλαμβάνονται και δυο προηγούμενες δωρεές του ιδρύματος Γκέιτς ύψους 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.