κυτταρομεγαλοιος | τροφες και δυσαπορροφηση ιωδιου | θεραπεια κακωσης εσω πλαγιων συνδεσμων

Νέο φάρμακο προστατεύει από τη χρόνια μορφή της ηπατίτιδας CΕνα νέο φάρμακο που αποτρέπει, εφόσον χορηγηθεί έγκαιρα, τη μετάπτωση της οξείας μορφής της ηπατίτιδας C στη χρόνια μορφή της νόσου, δοκιμάστηκε με επιτυχία από ειδικούς της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου του Χάνοβερ στην Γερμανία.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της ομάδας, Δρ. Elmar Jaeckel, 44 ασθενείς που έπασχαν από οξεία ηπατίτιδα C και στους οποίους χορηγήθηκε το νέο αυτό φάρμακο, δεν ανέπτυξαν την χρόνια μορφή της νόσου.

Η καθημερινή χορήγηση της δραστικής ουσίας του φαρμάκου της ιντερφερόνης άλφα –2b είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η παρουσία του ιού στο αίμα σε μη ανιχνεύσιμα επίπεδα. Οπως επεσήμανε ο Δρ. Jaeckel, βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της θεραπείας έχει η έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σήμερα σε όλο τον κόσμο 170 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από ηπατίτιδα C. Η χρόνια μορφή της νόσου επιφέρει σημαντικές βλάβες στο ήπαρ που πολλές φορές έχουν σαν αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή του οργάνου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.