σταδια ονειρου | ποιες είναι οι απαραίτητες ασκήσεις στην περίοδο της εφηβείας | σκωληκοειδίτιδα εξετασεις

Συνεχίζεται η απεργία του ΙΚΑ. Νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδαΓια την επόμενη εβδομάδα παραπέμπεται η λύση του προβλήματος των γιατρών του ΙΚΑ, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους παρά την πολύωρη συνάντησή τους με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ.Ρέππα.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος των απεργών γιατρών του Ιδρύματος Ε.Αθανασόπουλος, ανέφερε ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά και ότι οι απεργοί εξέθεσαν τα αιτήματά τους αναλυτικά στον υπουργό, ο οποίος επιφυλάχθηκε να απαντήσει, ενώ ορίστηκε νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Τιμούμε τους γιατρούς του ΙΚΑ, δήλωσε ο Δημήτρης Ρέππας, σημειώνοντας ωστόσο ότι κατά την απεργία τους υπάρχει ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Ιδρύματος. Συμφωνούμε με τα μείζονα θέματα που θέτουν για το μέλλον της υγείας, είπε ο υπουργός Εργασίας, δεν συμφωνούμε όμως με τις οικονομικές τους διεκδικήσεις.

Ως προς την ουσία - πρόσθεσε - όλα θα αντιμετωπιστούν όταν δρομολογηθεί συνολικά η ένταξη των γιατρών του ΙΚΑ στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Θα δώσουμε συνέχεια στο διάλογο, υπογράμμισε ο υπουργός, δεν επιδιώκουμε τη ρήξη με τους απεργούς γι'αυτό και δεν προσφύγαμε στα δικαστήρια αν και υπάρχει πραγματική πίεση από την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση αναζητεί λύση που θα ικανοποιεί τα αιτήματα των απεργών γιατρών, εντάσσοντάς τους στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αν και υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες στη μορφή μονιμοποίησής τους που παρουσιάζει δυσκολίες λόγω συνταγματικών δεσμεύσεων.

Οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ μπορούν να απευθύνονται σε ιδιώτες γιατρούς στο διάστημα που απεργούν οι γιατροί του Ιδρύματος, δήλωσε ο πρόεδρος του ΙΚΑ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος. Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν στη συνέχεια την απόδειξη πληρωμής στις υπηρεσίες του Ιδρύματος, για να πάρουν την αντίστοιχη δαπάνη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.