εμβολιο εχινοκοκκου | βιταμινες και αντιβιωση | εξανθηματα εγκυμοσυνης

Πρόσκληση ζωής για δημιουργία τράπεζας αίματος στο Α.Π.Θ.Με στόχο τη δημιουργία τράπεζας αίματος για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), διοργανώνεται ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στο προαύλιο του κτιρίου διοίκησης του ΑΠΘ.

Η πρόσκληση ζωής, όπως είναι το κεντρικό σύνθημα της πρόσκλησης για αιμοδοσία, απευθύνεται τόσο στους διδάσκοντες του πανεπιστημίου όσο και στους φοιτητές.

Μάλιστα στους 200 πρώτους φοιτητές εθελοντές αιμοδότες θα διανεμηθούν δωρεάν προσκλήσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.