αντρας γενναει γυναικα τικτει | αυστραλιανο αντιγονο | red bull επιπτωσεις

Κόψτε το κάπνισμα με τη βοήθεια του υπολογιστή σαςΣχεδόν τέσσερα εκατομμύρια καπνιστές, στη Δυτική Ευρώπη, μπορεί να βοηθηθούν να διακόψουν το κάπνισμα με τη βοήθεια ενός νέου προγράμματος σε υπολογιστή, σύμφωνα με δημοσίευση στο τεύχος Νοεμβρίου του επιστημονικού περιοδικού Archives of Internal Medicine.

Το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο, μετά τη συμπλήρωσή του οποίου αποστέλλεται μία εξατομικευμένη απαντητική επιστολή και δύο "πακέτα οδηγιών" στον καπνιστή, Σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2934 καπνιστές, βρέθηκε ότι η χρήση του προγράμματος βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος, κατά 2,6 περισσότερο σε σχέση με τους καπνιστές που δεν το χρησιμοποίησαν.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα περισσότερα προγράμματα συχνά απευθύνονται σε ένα μικρό αριθμό καπνιστών που έχουν τη διάθεση να κόψουν το τσιγάρο. Ενα πρόγραμμα όμως το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται σε όλους τους καπνιστές έχει μεγάλη πιθανότητα να βοηθήσει πολύ περισσότερους καπνιστές να διακόψουν την βλαβερή αυτή συνήθεια.

Το πρόγραμμα αυτό διατίθεται δωρεάν στην ηλεκτρονική διέυθυνση http://www.stop-tabac.ch. στα Αγγλικά τα Γαλλικά, τα Ιταλικά και τα Δανέζικα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.