κακα που επιπλεουν | εφαψιομανία

Ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια στο ΑφγανιστάνΕλληνική ανθρωπιστική βοήθεια για τους Αφγανούς πρόσφυγες πρόκειται να μεταφέρει στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, την Τρίτη, 2 Απριλίου. Η βοήθεια αποτελείται από φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα, βάρους 19 τόνων και αξίας περίπου 200.000 δολαρίων.

Η βοήθεια θα διανεμηθεί, στο Herat του Αφγανιστάν, σε Αφγανούς πρόσφυγες, οι οποίοι διαμένουν σε καταυλισμό που έχει "υιοθετήσει" η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) μέσω της Ελληνικής μη κυβερνητικής οργάνωσης "Hellenic Aid" και σε συνεργασία με την Ερυθρά Ημισέληνο του Ιράν.

Η αποστολή απαρτίζεται από 10μελές πλήρωμα, δύο εκπροσώπους της "Hellenic Aid" και εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών τον Συντονιστή της ΥΔΑΣ κ. Κώστα Γεωργίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.