αντιμυκητιασική κρέμα | σπονδυλοι σπονδυλικησ στηλησ | σημειο mcburney | καρκινος στη μυτη συμπτωματα

Η εξωτερική εμφάνιση απασχολεί τους άνδρες όλο και περισσότεροΟι άντρες, ενδιαφέρονται πλέον όπως και οι γυναίκες για την εξωτερική τους εμφάνιση, πολλές φορές μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό, σύμφωνα με ειδικό του Ερευνητικού Ινστιτούτου Διανοητικής Υγείας της Μελβούρνης, Δρ.David Castle.

Όπως είπε ο Αυστραλός επιστήμονας πολλοί άνδρες "παθαίνουν νεύρωση" με την εμφάνισή τους και ιδιαίτερα τους ενδιαφέρει το δέρμα τους, τα μαλλιά τους, η μύτη τους, τα μάτια τους και τα γεννητικά τους όργανα.

Ορισμένοι από τους άνδρες ανησυχούν υπερβολικά για το μέγεθος των μυών τους, κάτι που τους οδηγεί στο να γυμνάζονται υπερεντατικά και να παίρνουν πολλά συμπληρώματα διατροφής, οδηγούμενοι συχνά σε υπερβολές επικίνδυνες για την υγεία τους. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα χρειάζεται να υποβληθούν σε θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να απαλλαγούν από αυτή την εμμονή που τους διακατέχει, καθώς έχουν σημειωθεί περιστατικά αυτοκτονιών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.