κρυσταλλογενεις αρθριτιδες | σκωληκοειδίτιδα | τι λειτουργίες κάνουν τα δοντια | κολικός εντέρου

Πρωτότυπη ψυχοθεραπεία με τη χρήση ...βαριοπούλαςΙδιοκτήτης νεκροταφείου αυτοκινήτων βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να απαλλάξει τους κατοίκους του Βερολίνου από το άγχος τους, κερδίζοντας παράλληλα ο ίδιος χιλιάδες μάρκα. Ο Αντρέας Σμίντκε, διευθυντής της εταιρίας Οτοπρές Τέμπελχοφ επιτρέπει έναντι του αντιτίμου των πέντε μάρκων, στους αγχωμένους συμπολίτες του να χτυπάνε επί μια ώρα και να σπάνε με μια βαριοπούλα τα παλιά και κατεστραμμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται στη μάντρα του.

Ο Σμίντκε δήλωσε πως μετά από δέκα λεπτά όσοι επισκέπτονται το νεκροταφείο αυτοκινήτων αισθάνονται ήδη καλύτερα και χαμογελάνε. "Είναι ένας τρόπος για να απαλλαγούν από το στρες. Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να χρειάζονταν ψυχοθεραπεία", τονίζει ο ίδιος.

"Ξεσπούν όλο τους το θυμό και την απογοήτευση στα αυτοκίνητα, που αμέσως μετά τα βάζουμε στην πρέσα. Οι πελάτες φεύγουν ανανεωμένοι", καταλήγει ο γερμανός επιχειρηματίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.