πλυση κολου | εχινοκοκκος | ερυθρα ασθενεια | μελαινα κενωση | κινεζικη ιατρικη | πολυποδας | κτενιτης προσαγωγος

Δορυφορικό συμπόσιο για τη νόσο των καπνιστώνΔορυφορικό Συμπόσιο για τα νεώτερα επιστημονικά δεδομένα γύρω από την αντιμετώπιση του ραγδαία αυξανόμενου προβλήματος της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (Χ.Α.Π.) οργανώνει η Boehringer Ingelheim, στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νοσημάτων Θώρακος που πραγματοποιείται στη Θεσ/νικη.

Ο τίτλος του Συμποσίου είναι «Νέοι Στόχοι στην αντιμετώπιση της ΧΑΠ» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6/12/2001,ώρα 18:30 με πρόεδρο τον καθηγητή του ΑΠΘ κο Δ.Πατάκα και εισηγητές τους καθηγητές Λ.Σιχλετίδη,Στ.Κωνσταντόπουλο και T.Witek.

O χώρος που επελέγη για τη διενέργεια του Συμποσίου είναι το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης προ της τελετής έναρξης του Συνεδρίου.

Η Χ.Α.Π., η οποία αποκαλείται και νόσος των καπνιστών, αποτελεί την πέμπτη πιο συνηθισμένη νόσο και την τέταρτη αιτία θανάτου παγκοσμίως, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι ο περιορισμός της ροής του αέρα στους πνεύμονες και οι βλάβες στον πνευμονικό ιστό, που δεν είναι πλήρως αντιστρέψιμες. Η Χ.Α.Π. είναι ένας όρος ομπρέλα για δύο αναπνευστικές καταστάσεις, τη χρόνια βρογχίτιδα και το εμφύσημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.